Ελλάδα

ειδήσεις από την Ελλάδα RSS Κατηγορίας Ελλάδα
Συνελήφθη αστυνομικός για πλαστογραφία και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα

Συνελήφθη αστυνομικός για πλαστογραφία και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα

Επιπλέον, στο πλαίσιο της έρευνας, βρέθηκε και κατασχέθηκε κυνηγετικό όπλο, για το οποίο δεν είχαν πραγματοποιηθεί από τον συλληφθέντα οι απαραίτητες υπηρεσιακές ενέργειες, για την παραλαβή και καταχώριση του, ενώ παράλληλα βρέθηκαν στο τηρούμενο αρχείο εκδοθείσες άδειες αγοράς και κατοχής του όπλου καταφανώς πλαστές.

Χανιά: Συνελήφθη και ο 19χρονος για τον ομαδικό βιασμό της τουρίστριας

Συνελήφθη και ο δεύτερος κατηγορούμενος για τον ομαδικό βιασμό της τουρίστριας στα Χανιά

Πρόκειται για τον 19χρονο ο οποίος αναζητούνταν και που σύμφωνα με την καταγγελία, από κοινού με τον 23χρονο που έχει ήδη συλληφθεί και έχει οδηγηθεί στον εισαγγελέα, βίασε την τουρίστρια, όπως η ίδια καταγγέλει.

Διαβάστε περισσότερα
Επιχείρηση διάσωσης- Κεφαλονιά: Κυρίως παιδιά και ηλικιωμένοι μετανάστες

Εικόνες πόνου στην Κεφαλονιά: Παιδιά και ηλικιωμένοι οι μετανάστες που διασώθηκαν- Πώς αποφεύχθηκε νέα ναυτική τραγωδία- Βίντεο

Παιδιά, γυναίκες, ηλικιωμένοι και άνθρωποι με κινητικά προβλήματα είναι ως επί το πλείστον οι επιβάτες του ιστιοφόρου σκάφους με προορισμό την Ιταλία που χθες το βράδυ εξέπεμψε σήμα κινδύνου μέσω του olympia radio, 33 ναυτικά μίλια δυτικά της Κεφαλονιάς.

Διαβάστε περισσότερα
Χανιά: Στον εισαγγελέα ο 23χρονος κατηγορούμενος για ομαδικό βιασμό τουρίστριας

Στον εισαγγελέα ο 23χρονος που κατηγορείται για ομαδικό βιασμό 21χρονης τουρίστριας στα Χανιά

Ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για κατάχρηση σε ασέλγεια κατά συναυτουργία σε άτομο ανίκανο να αντιδράσει, για πρόκληση σωματικών βλαβών και για παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

Διαβάστε περισσότερα
Ανδρέας Μπουντουβής

Πρύτανης ΕΜΠ: Ενημερώναμε διαρκώς τις Αρχές για το καθεστώς ανομίας στη Φοιτητική Εστία Ζωγράφου

«Η παρούσα διοίκηση του ΕΜΠ ήταν αποδέκτης πολλών και σοβαρών καταγγελιών για το καθεστώς ανομίας στη ΦΕΖ, που την τελευταία περίοδο είχε εκτραχυνθεί» αναφέρει ο Ανδρέας Μπουντουβής

Διαβάστε περισσότερα
Κώστας Μπακογιάννης

Μπακογιάννης στην Καθημερινή της Κυριακής: Να μην κάνουμε την Αθήνα Ντίσνεϊλαντ

Με αφορμή το κυβερνητικό σχέδιο μεταφοράς των υπουργείων στην ΠΥΡΚΑΛ, ο κ. Μπακογιάννης απάντησε: «Ήταν μια ευκαιρία να καθίσουμε και να κάνουμε μια σοβαρή συζήτηση για το αύριο της πόλης. Αντ' αυτού ελήφθη μια απόφαση για την Αθήνα χωρίς την Αθήνα».

Διαβάστε περισσότερα